Inschrijven cursussen muziek/dans/theater &musical

 

Heeft ú zich al ingeschreven voor één van onze cursussen muziek/dans/theater&musical?

Voor 2019/2020 hebben we een zeer uitgebreid cursusaanbod op het gebied van muziek, dans en theater&musical voor alle doelgroepen: kinderen, jongeren en volwassenen, van beginnend tot vergevorderd.
U vindt het complete overzicht op onze website: www.kloosterwoerden.nl

Inschrijven
Inschrijven kan het makkelijkst via de website: u zoekt de door u gewenste les of cursus en klikt dan op de button “inschrijven” en het wijst zich vanzelf. Desgewenst is het ook mogelijk om bij onze receptie een papieren inschrijfformulier in te vullen.

Schrijft u zich wel bij voorkeur in vóór 1 juli a.s.
Dan is de kans op plaatsing in de cursus/groep/lesdag/lestijd van uw voorkeur het grootst.

Wij zijn dan nog in de gelegenheid om alle inschrijvingen tijdig te verwerken en om eventuele teleurstellingen te voorkomen, omdat we dan voor de cursussen waarvoor er teveel of te weinig aanmeldingen zijn nog passende oplossingen kunnen zoeken.

Betaling in termijnen
Voor bijna alle lessen en cursussen is het mogelijk om het lesgeld te betalen in termijnen.

Bij iedere cursus staat vermeld in hoeveel termijnen (en tegen welk termijnbedrag) het lesgeld voldaan kan worden. Op het inschrijfformulier kunt u uw keuze hiervoor aangeven. Aan het betalen in termijnen zijn geen meerkosten verbonden.

Bijdrage mogelijk
Voor mensen met een laag inkomen is het mogelijk om via de gemeente Woerden een bijdrage te krijgen voor bijvoorbeeld muziekles.
Meer informatie over de declaratieregeling kunt u hier vinden. 

Proefles
Voor bijna alle muziekinstrumenten (en zang) is het nog mogelijk om voor de zomervakantie een individuele proefles te volgen (€ 10 tot 21 jaar, € 15 vanaf 21 jaar).

In de week van maandag 1 t/m vrijdag 5 juli vinden gratis proeflessen dans plaats volgens het nieuwe lesrooster. Hiervoor is aanmelding vooraf niet nodig.

Vanaf 2 september starten alle reguliere instrumentale muzieklessen en zanglessen (individuele lessen en groepslessen in groepjes van 2-4 leerlingen).
Ook starten dan alle klassikale muziek-, dans-, theater- en musicallessen. Voor deze lessen hebben we geen speciale proeflessen, maar is het altijd mogelijk om uw inschrijving na de 1e les alsnog kosteloos te annuleren als de cursus niet overeen blijkt te komen met uw verwachtingen.

Informatie/Advies
Voor nadere informatie en advies kunt u natuurlijk contact opnemen met onze receptie: 0348-423066 of info@kloosterwoerden.nl