Theaterproductie 12+

Samen een eigen, bijzondere voorstelling maken!

Cursus omschrijving

Deze productiecursus is bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar die het leuk vinden om met leeftijdsgenoten theater te maken. We gaan, onder leiding van Niek Dekker, een voorstelling maken. Soms werken we vanuit een bestaande theatertekst, soms ook niet. Beide vormen van theatermaken zijn leuk en leerzaam. Als we niet werken vanuit een bestaande theatertekst, dan gebruiken we onze eigen inspiratiebronnen, dromen, verhalen, scènes uit theaterteksten, fragmenten uit boeken en meer, als uitgangspunt om een voorstelling te maken. Kortom; we gaan theatermaken!
Omdat er bij het repeteren en maken van een voorstelling meer komt kijken dan bij een reguliere cursus wordt er wel iets extra’s van je verwacht. Bijvoorbeeld dat je er iedere repetitie bent, dat je bereid bent veel en snel te leren en dat je actief en onderzoekend in het repetitieproces staat.

Zin om met een leuke gemotiveerde groep een mooie voorstelling te maken? Meld je dan aan! Deze cursus is zeer geschikt voor jongeren die al eerder theaterles hebben gevolgd, maar staat zeker ook open voor jongeren zonder spelervaring. Alle deelnemers wordt aangeraden om als voorbereiding op de Theaterproductie ook mee te doen met de Theaterdag voor jongeren op zondag 6 oktober 2020..
Generale repetitie: vrijdag 15 mei 2020
Voorstellingen: zaterdag 16 mei 2020

 

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 18.30-20.00 uur
Start 28 oktober 2019
Aantal lessen 25
Leeftijd 12+
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Theaterproductie 12+ Ma 28 okt. 2019 (18.30-20.00 uur) € 348,- (6 termijnen van € 58)

Niek Dekker

  • Docent theater