Theaterproductie 14+

Samen een eigen, bijzondere theatervoorstelling maken!

Cursus omschrijving

Deze productiecursus is bedoeld voor jongeren vanaf 14 jaar die het leuk vinden om met leeftijdsgenoten theater te maken. We gaan, onder leiding van Sanne Dorrepaal, een voorstelling maken. In overleg wordt besloten of we wel of niet gaan werken vanuit een bestaande theatertekst. Beide vormen van theatermaken zijn leuk en leerzaam. Als we niet werken vanuit een bestaande theatertekst, dan gebruiken we onze eigen inspiratiebronnen, dromen, verhalen, scènes uit theaterteksten, fragmenten uit boeken en meer, als uitgangspunt om een voorstelling te maken. Kortom; we gaan theatermaken!
We gaan samen bedenken voor welke doelgroep we de voorstelling gaan maken. Een kinder- of jeugdvoorstelling? Een voorstelling voor senioren? Of een mooie familievoorstelling in het Theater?
Omdat er bij het repeteren en maken van een voorstelling meer komt kijken dan bij een reguliere cursus wordt er wel iets extra’s van je verwacht. Bijvoorbeeld dat je er iedere repetitie bent, dat je bereid bent veel en snel te leren en dat je actief en onderzoekend in het repetitieproces staat.
Zin om met een leuke gemotiveerde groep een mooie voorstelling te maken? Meld je dan aan!
Deze cursus is zeer geschikt voor jongeren die al eerder theaterles hebben gevolgd. Voor diegenen die nog geen ervaring hebben, wordt aangeraden om eerst de Theaterklas 14+ te volgen.
Generale repetitie: vrijdag 14 juni 2019
Voorstellingen: zaterdag 15 juni 2019

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 18.15-19.45 uur
Start 17 januari 2019
Aantal lessen 20
Leeftijd 14+
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Theaterproductie 14+ Do 17 jan. 2019 (18.15-19.45 uur) € 270,- (6 termijnen van € 45)

Sanne Dorrepaal

  • Docent theater