We zijn trots en blij om bekend te mogen maken dat het nieuwe en aangepaste theaterprogramma 2020-2021 op maandag 6 juli om 12.00 uur online via kloosterwoerden.nl in de verkoop gaat. Dit is anders dan voorgaande edities, het is dan ook een uitzonderlijk jaar.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben we in de afgelopen maanden veel voorstellingen verplaatst of helaas moeten annuleren. Dit heeft ook invloed op het nieuwe theaterseizoen. We hebben daarom gewacht met de presentatie van het programma totdat dit zo compleet mogelijk is.

Dit nieuwe en aangepaste theaterprogramma loopt van september tot december 2020. Deze nieuwe voorstellingen zijn allemaal aangepast aan de huidige coronamaatregelen en 1,5 meter afstand, zodat iedereen veilig naar het theater kan

Er zijn per voorstelling 45 plaatsen beschikbaar, dat is niet veel, dus ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wel worden een behoorlijk aantal voorstellingen twee keer per avond gespeeld. Mocht u achter het net vissen, geen zorg. Er komen gedurende het seizoen steeds nieuwe voorstellingen bij. En er wordt ook gewerkt met een digitale wachtlijst, zodat mensen die zich hierop laten plaatsen bericht krijgen zodra er plekken vrijkomen, bijvoorbeeld bij een bijgeboekte voorstelling of versoepeling in de coronamaatregelen.

Doordat in verband met de maatregelen de foyer helaas gesloten moet blijven, worden de voorstellingen zonder pauze gespeeld. Om uw ‘avondje uit’ toch compleet te maken, krijgt u voor aanvang een gratis drankje aangeboden dat mee de zaal in mag.