Breakdance Jongeren 12+

NIEUW!

Cursus omschrijving

In de cursus Breakdance maak je kennis met de basis elementen van breakdance. Je leert je eigen stijl ontdekken en wat er allemaal mogelijk is met je lichaam. Je leert o.a. powermoves, toprock, footwork, en niet te vergeten, hele toffe tricks! Zo dat je uiteindelijk kan vliegen over de dansvloer!
Je leert ook meer over de Hiphop cultuur, waar breakdance een van de belangrijkste elementen van is.

Veel of juist weinig ervaring in breakdance? Geen probleem! Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. De docent past het niveau aan op de cursisten in de groep. Wil je lekker dansen, kennismaken met breakdance en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!
Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus gegeven op woensdag (locatie: speelzaal Wilhelminaschool, Oostsingel).

Deze cursus wordt gegeven door Yuri Leysner, afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie Uitvoerend Modern. Na een jeugd vol met breakdance, streetdance en andere urban stijlen kiest Yuri ervoor om Moderne dans te studeren aan de Fontys Dansacademie in Tilburg om zo zijn repertoire uit te breiden. Na een tijd gewerkt te hebben als uitvoerend danser in zowel moderne als urban dansgezelschappen is hij nu is een veel gevraagd docent door heel Nederland.

Kledingvoorschrift
Kleding: lekker zittende kleding, waar je goed in kan bewegen zoals een joggingbroek en shirt.
Schoenen: Sneakers met een harde zool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

 

 

Cursus informatie

Lesdag Woensdag
Lestijd 16.30-17.30 uur
Start 13 september 2023
Aantal lessen 34
Niveau Voor iedereen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Breakdance Jongeren 12+ Wo 13 sep. 2023 (16.30-17.30 uur) € 330,- (10 termijnen van € 33)
Geen video gevonden.

Yuri Leysner

  • Docent Dans