Kindermusical groep 5/6

Zingen, dansen èn toneelspelen!

Cursus omschrijving

Kun jij niet stilstaan als er muziek aanstaat?
Zing jij alle liedjes mee?
Wil jij leren toneelspelen?

De kindermusical is er voor alle kinderen uit groep 5 en 6 die zich helemaal willen uitleven in zingen, dansen en toneelspelen. In de cursus wordt vanuit plezier gewerkt, waarbij elke les een twee disciplines centraal staan. De kinderen maken met elkaar, onder leiding van het docententeam, een eigen musicalvoorstelling die gespeeld wordt aan het einde van het seizoen. Dit is in de theaterzaal van Het Klooster op vrijdag 24 mei of zaterdag 25 mei 2024

Door bezig te gaan met zingen, dansen en toneelspelen leren de kinderen samenwerken, stemmen ze af op elkaar en ontwikkelen ze zich in concentratie. Ze ontwikkelen een publieksbewustzijn en het spelen, zingen en dansen vanuit een rol. We werken met vaste teksten, die op maat worden geschreven voor deze groep en kiezen liederen en choreografieën die passen bij de kinderen.

Drie verschillende docenten werken samen in deze cursus, allemaal vanuit hun eigen discipline. Sharona Raghoenandan is de dansdocent voor deze groep, zij weet plezier in bewegen én de technische kant van het dansen te combineren. Daantje van den Broek is een veelzijdige zangdocent, met ervaring in musical. Niek Dekker is regisseur en speldocent. Gezamenlijk zorgen zij voor cursus die aansluit bij de belevingswereld van de kinderen van deze leeftijdsgroep.

Kom dus meedoen in deze gevarieerde cursus, leer kinderen kennen die houden van musical en speel met elkaar aan het einde van het jaar je eigen musical!

Korting: Bij musicalcursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een dans- of toneelcursus van meer dan 15 lessen volgen. De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

 

Cursus informatie

Lesdag Woensdag
Lestijd 15.30-16.45 uur
Start 20 september 2023
Aantal lessen 30
Leeftijd Groep 5/6
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Kindermusical groep 5/6 Wo 20 sep. 2023 (15.30-16.45 uur) € 440,- (10 termijnen van € 44)Niek Dekker

  • Docent theater

Daantje van den Broek

  • Docent

Sharona Raghoenandan

  • Docent Dans