Moderne Dans Volwassenen

Cursus omschrijving

In de cursus Moderne dans maak je kennis met verschillende moderne dansstijlen. Je leert de techniek van die dansstijlen, gaat aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans en je maakt kennis met de dynamische energie die een dans interessant maakt. Het tempo van de cursus wordt aangepast op de cursisten die zich inschrijven.
Heb je nog geen danservaring? Geen probleem! Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van moderne dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!  

Deze cursus wordt aangeboden in 2 blokken van 13 lessen. Je kan bij elk blok opnieuw instromen. 
Startdata zijn: 16 september 2022 en 13 januari 2023.  

Deze cursus wordt gegeven door Jet Robert:
Jet Robert studeerde in 2017 af aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Sindsdien heeft zij zowel veel ervaring opgedaan met lesgeven van jong tot oud, als choreograferen en performen.  Van 2018 tot 2020 woonde Jet in New York om zich te verdiepen in hedendaagse dans en heeft ze zowel veel opgetreden als een eigen stuk op de planken gezet, genaamd Strength Of Salt.  
Tijdens Jet haar lessen staan zelfexpressie, connectie met elkaar en genieten van de combinatie van dans en muziek voorop. In contact leren staan met je lichaam om op die manier jouw persoonlijkheid naar buiten te brengen is één van de focuspunten in de les. In Jet haar dansles leer je tools die je in het dagelijks leven, buiten de dansles, veel zullen brengen. Bewustwording van jouw lichaamshouding, het loslaten van stress en je zelfverzekerder voelen in je lijf.  

Kledingvoorschrift
Kleding: lekker zittende kleding, waar je goed in kan bewegen, zoals een legging of sportbroek met een topje
Schoenen: schoenen zijn niet nodig, de lessen worden gegeven op sokken en/of blote voeten

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 10 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 10 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.  

 

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 10.30-11.30 uur
Start 16 september 2022
Start 13 januari 2023
Aantal lessen 13
Leeftijd Volwassenen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Moderne Dans volw. Vr 16 sep. 2022 (10.30-11.30 uur) € 195,- (3 termijnen van € 65)
Moderne Dans volw. Vr 13 jan. 2023 (10.30-11.30 uur) € 195,- (3 termijnen van € 65)
Geen video gevonden.

Jet Robert

  • Dansdocent