Moderne Dans Volwassenen

Cursus omschrijving

In de cursus Moderne dans maak je kennis met verschillende moderne dansstijlen. Je leert de techniek van die dansstijlen, gaat aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans en je maakt kennis met de dynamische energie die een dans interessant maakt. Het tempo van de cursus wordt aangepast op de cursisten die zich inschrijven.
Heb je nog geen danservaring? Geen probleem! Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van moderne dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!  

Deze cursus wordt aangeboden in 2 blokken van 13 lessen. Je kan bij elk blok opnieuw instromen. 
Startdata zijn: 16 september 2022 en 13 januari 2023.  

Vanaf aankomend seizoen wordt deze cursus gegeven door Yuri Leysner. 
Yuri studeerde in 2014 af aan de Fontys Dansacademie, Modern/Danstheater uitvoerend. Na een tijd te hebben gedanst in theaterproducties, vind hij het vooral leuk om anderen te helpen in verschillende danslessen en dansstijlen, met technieken maar ook het belangrijkste: creativiteit. In 2014 en 2015 is Yuri naar China gegaan om te touren als danser. 
Tijdens de lessen van Yuri wordt er onder andere gewerkt aan de connectie en de bewustwording van je eigen lichaam, zodat je vervolgens zelfverzekerd jezelf kunt laten meenemen door de muziek. Samen ontdekken welke nieuwe mogelijkheden en ervaringen je kunt ontdekken binnen je eigen danslichaam.

Kledingvoorschrift
Kleding: lekker zittende kleding, waar je goed in kan bewegen, zoals een legging of sportbroek met een topje
Schoenen: schoenen zijn niet nodig, de lessen worden gegeven op sokken en/of blote voeten

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.  

 

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 10.30-11.30 uur
Start 16 september 2022
Start 13 januari 2023
Aantal lessen 13
Leeftijd Volwassenen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Moderne Dans volw. Vr 16 sep. 2022 (10.30-11.30 uur) € 195,- (3 termijnen van € 65)
Moderne Dans volw. Vr 13 jan. 2023 (10.30-11.30 uur) € 195,- (3 termijnen van € 65)
Geen video gevonden.

Yuri Leysner

  • Docent Dans