Moderne Dans Volwassenen

Moderne dans voor volwassenen vanaf 40 jaar

Cursus omschrijving

In deze cursus is voor volwassenen die het fijn vinden om op een laagdrempelige manier lekker (samen) te dansen en verschillende moderne dans technieken te leren.

In de cursus Moderne dans maak je kennis met verschillende moderne dansstijlen. Je leert de techniek van die dansstijlen, gaat aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans en je maakt kennis met de dynamische energie die een dans interessant maakt. Het tempo van de cursus wordt aangepast op de cursisten die zich inschrijven.

Heb je nog geen danservaring? Geen probleem! Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van moderne dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Deze cursus wordt gegeven door Yuri Leysner, afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie Uitvoerend Modern. Na een jeugd vol met breakdance, streetdance en andere urban stijlen kiest Yuri ervoor om Moderne dans te studeren aan de Fontys Dansacademie in Tilburg om zo zijn repertoire uit te breiden. Na een tijd gewerkt te hebben als uitvoerend danser in zowel moderne als urban dansgezelschappen is hij nu is een veel gevraagd docent door heel Nederland.

Kledingvoorschrift
Kleding: lekker zittende kleding, waar je goed in kan bewegen, zoals een legging of sportbroek met een topje
Schoenen: schoenen zijn niet nodig, de lessen worden gegeven op sokken en/of blote voeten

“Flow en muzikaliteit is belangrijker dan vorm”

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

 

Cursus informatie

Lesdag Woensdag (10.30-11.30 uur)
Start 11 september 2024
Lesdag Vrijdag (10.30-11.30 uur)
Start 6 september 2024
Aantal lessen 34
Leeftijd Volwassenen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Moderne Dans volw. Wo 11 sep. 2023 (10.30-11.30 uur) € 475,- (10 termijnen van € 47,50)
Moderne Dans volw. Vr 6 sep. 2024 (10.30-11.30 uur) € 475,- (10 termijnen van € 47,50)
Geen video gevonden.

Yuri Leysner

  • Docent Dans