Moderne Dans Volwassenen 40+

NIEUW: maak in 13 lessen kennis met Moderne Dans!

Cursus omschrijving

In deze nieuwe cursus Moderne Dans maak je kennis met verschillende moderne dansstijlen. Je leert de techniek van die dansstijlen, gaat aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans en je maakt kennis met de dynamische energie die een dans interessant maakt. Het tempo van de cursus wordt aangepast op het niveau van de cursisten die zich inschrijven.
Heb je nog geen danservaring? Geen probleem! Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachter-grond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van moderne dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Deze cursus wordt gegeven door Jet Robert.
Jet studeerde in 2017 af aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Sindsdien heeft zij veel ervaring opgedaan met lesgeven aan cursisten van jong tot oud. Daarnaast is ze werkzaam als choreograaf en performer.
Van 2018 tot 2020 woonde Jet in New York om zich te verdiepen in hedendaagse dans en heeft ze zowel veel opgetreden als ook een eigen stuk op de planken gezet, genaamd ‘Strength Of Salt’.
Tijdens haar lessen staan zelfexpressie, connectie met elkaar en genieten van de combinatie van dans en muziek voorop. In contact leren staan met je lichaam om op die manier jouw persoonlijkheid naar buiten te brengen is één van de focuspunten in de les.
In de dansles leert Jet je tools die je in het dagelijks leven, buiten de dansles, veel zullen brengen. Bewustwording van jouw lichaamshouding, het loslaten van stress en je zelfverzekerder voelen in je lijf.

Deze cursus wordt aangeboden in 2 blokken van 13 lessen. Je kan bij elk blok opnieuw instromen.
Startdata zijn: 17 september 2021 en 14 januari 2022.

Kledingvoorschrift
Kleding: lekker zittende kleding, waar je goed in kan bewegen, zoals een legging of sportbroek met een topje
Schoenen: schoenen zijn niet nodig, de lessen worden gegeven op sokken en/of blote voeten

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 10.30-11.30 uur
Start 17 september 2021
Start 14 januari 2022
Aantal lessen 13
Leeftijd Volwassenen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Moderne Dans volw. Vr 17 sep. 2021 (10.30-11.30 uur) € 195,- (3 termijnen van € 65)
Moderne Dans volw. Vr 14 jan. 2022 (10.30-11.30 uur) € 195,- (3 termijnen van € 65)
Geen video gevonden.

Jet Robert

  • Dansdocent