Inschrijven cursussen muziek/dans/theater/musical/digital arts

Heeft ú zich al ingeschreven voor één van onze cursussen muziek/dans/theater/musical/digital arts?

We hebben een zeer uitgebreid cursusaanbod op het gebied van muziek, dans, theater, musical en digital arts voor alle doelgroepen: kinderen, jongeren en volwassenen, van beginnend tot vergevorderd.

Bekijk alle cursussen via:

> naar cursusaanbod

 

Inschrijven
Inschrijven kan het makkelijkst via de website: u zoekt de door u gewenste les of cursus en klikt dan op de button “inschrijven” en het wijst zich vanzelf. Desgewenst is het ook mogelijk om bij onze receptie een papieren inschrijfformulier in te vullen.

Betaling in termijnen
Voor bijna alle lessen en cursussen is het mogelijk om het lesgeld te betalen in termijnen.
Bij iedere cursus staat vermeld in hoeveel termijnen (en tegen welk termijnbedrag) het lesgeld voldaan kan worden. Op het inschrijfformulier kunt u uw keuze hiervoor aangeven. Aan het betalen in termijnen zijn geen meerkosten verbonden.

Bijdrage mogelijk
Voor mensen met een laag inkomen is het mogelijk om via de gemeente Woerden een bijdrage te krijgen voor bijvoorbeeld muziekles.
Meer informatie over de declaratieregeling kunt u vinden via deze link.

Proefles
Voor bijna alle muziekinstrumenten (en zang) is het mogelijk een individuele proefles te volgen (€ 10 tot 21 jaar, € 15 vanaf 21 jaar). Inschrijven via de website.

Besluit u om na deze proefles door te gaan met individuele les of groepsles, dan worden de kosten van de proefles in mindering gebracht op het lesgeld van de individuele les of groepsles.

Vanaf 26 augustus starten alle reguliere instrumentale muzieklessen en zanglessen (individuele lessen en groepslessen in groepjes van 2-4 leerlingen).
Ook starten dan alle klassikale muziek-, dans-, theater- , musical- en digital arts lessen. Voor deze lessen hebben we geen speciale proeflessen, maar is het altijd mogelijk om uw inschrijving na de 1e les alsnog kosteloos te annuleren als de cursus niet overeen blijkt te komen met uw verwachtingen.

Informatie/Advies
Voor nadere informatie en advies kunt u natuurlijk contact opnemen met onze receptie: 0348-423066 of info@kloosterwoerden.nl