Inschrijven cursussen muziek/dans/theater &musical

Heeft ú zich al ingeschreven voor één van onze cursussen muziek/dans/theater&musical?
Voor 2018/2019 hebben we een zeer uitgebreid cursusaanbod op het gebied van muziek, dans en theater&musical voor alle doelgroepen: kinderen, jongeren en volwassenen, van beginnend tot vergevorderd.
U vindt het complete overzicht op onze website: www.kloosterwoerden.nl

Inschrijven
Inschrijven kan het makkelijkst via de website: u zoekt de door u gewenste les of cursus en klikt dan op de button “inschrijven” en het wijst zich vanzelf. Desgewenst is het ook mogelijk om bij onze receptie een papieren inschrijfformulier in te vullen. 

Betaling in termijnen
Voor bijna alle lessen en cursussen is het mogelijk om het lesgeld te betalen in termijnen.
Bij iedere cursus staat vermeld in hoeveel termijnen (en tegen welk termijnbedrag) het lesgeld voldaan kan worden. Op het inschrijfformulier kunt u uw keuze hiervoor aangeven. Aan het betalen in termijnen zijn geen meerkosten verbonden.

Bijdrage mogelijk
Voor mensen met een laag inkomen is het mogelijk om via de gemeente Woerden een bijdrage te krijgen voor bijvoorbeeld muziekles.
Meer informatie over de declaratieregeling kunt u vinden via deze link. 

Proefles
Vanaf 27 augustus starten alle reguliere instrumentale muzieklessen en zanglessen (individuele lessen en groepslessen in groepjes van 2-4 leerlingen). U kunt zich hiervoor inschrijven via de website. 
Ook starten dan alle klassikale muziek-, dans-, theater- en musicallessen. Voor deze lessen hebben we geen speciale proeflessen, maar is het altijd mogelijk om uw inschrijving na de 1e les alsnog kosteloos te annuleren als de cursus niet overeen blijkt te komen met uw verwachtingen.

Informatie/Advies
Voor nadere informatie en advies kunt u natuurlijk contact opnemen met onze receptie: 0348-423066 of info@kloosterwoerden.nl