Hallo Piano! (groep 3)

Cursus omschrijving

De cursus Hallo Piano! is speciaal voor kinderen uit groep 3 en sluit aan bij de Hallo Muziek lessen die Het Klooster verzorgt op alle Woerdense basisscholen. 

Bij de eerste les al spelen de kinderen op hun instrument! 
Met allerlei muziekspelletjes werken we aan het gehoor en het gevoel voor ritme. Op deze leeftijd kunnen kinderen echt al piano leren spelen, maar ze kunnen dat niet alleen! Daarvoor hebben ze de hulp van ouders of verzorgers nodig. Om de beste resultaten te krijgen, is het nodig dat een ouder (altijd dezelfde ouder) de opdrachten/spelletjes met de kinderen thuis maakt. De docent stuurt na elke les korte filmpjes van de opdrachten/spelletjes aan de ouders. 

De cursus wordt verzorgd door pianodocente Ana Bernabeu. Ana is gespecialiseerd in het werken met de Kodaly methode volgens het PI programma (Conservatorium Den Haag, jongtalent afdeling). Daarnaast is ze ook methodiek pianodocent bij Het Prins Claus Conservatorium en pianodocent in Het Klooster. 

Na deze cursus kunnen de kinderen doorstromen naar de reguliere pianolessen. 

Tijdens de cursus hoort thuis oefenen erbij. Mocht je thuis nog geen piano hebben, dan krijg je gedurende de cursus een keyboard van Het Klooster in bruikleen. Deze mag mee naar huis en is bij de cursusprijs inbegrepen. 

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 14.45 - 15.30 uur
Start 12 september 2024
Aantal lessen 10
Leeftijd Groep 3
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Hallo Piano! groep 3 Do 12 sep. 2024 (14.45-15.30 uur) € 105,- (3 termijnen van € 35)
Geen video gevonden.

Ana Belen Martin Bernabeu

  • Docent piano