Neem een kijkje achter deuren die normaal gesproken voor publiek gesloten blijven.

“Wat voor klooster was dit eigenlijk?” “Wat deden de broeders in de binnentuin?” “Waarom werd het klooster een muziekschool?” “Hoe gaat het in zijn werk in het theater?” “Is er echt een geheime gang in de kelder van Het Klooster?” Doe mee met met een van onze rondleidingen en en krijg antwoord op al je vragen.

Wij nemen je mee op een avontuur door ons prachtige historische pand dat begint bij de voorgevel van het markante gebouw. Langs de refter (balletstudio), de kelder, het theater in de voormalige kloostertuin en de kleedkamer, gaat u naar boven langs de cellen, muziekstudio’s om te eindigen op de theaterzolder waar je een kijkje mag nemen in onze gerestaureerde kloostercel die in historische staat is hersteld. Je hoort bijzondere verhalen over Het Klooster, de geschiedenis, haar bewoners, bezoekers en artiesten.

Na afloop van de rondleiding staat een kopje koffie of thee voor u klaar in de foyer. De rondleiding start om 11.00 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Per rondleiding zijn 8 bezoekers welkom. Een rondleiding kost € 4,50 p.p. Donaties worden gewaardeerd!


Aanmelden voor een rondleiding (€ 4,50- p.p., 11:00 – 12:00 uur, max 8 pers.)

 

2024

> zaterdag – 20 april

> zaterdag – 18 mei

> zaterdag – 25 mei

> zaterdag – 1 juni

> zaterdag – 8 juni

> zaterdag – 22 juni

> zaterdag – 29 juni

> zaterdag – 6 juli

> zaterdag – 13 juli

Kunt u niet op een zaterdagmorgen, maar wilt u wel met een (kleine)groep een rondleiding volgen? Stuur dan een mail met de datum, tijd en het aantal personen naar info@kloosterwoerden.nl dan kijken wij of wij een gids kunnen regelen.