Cabaret voor beginners

!!NIEUW!!

Cursus omschrijving

Voor wie een nieuwe kant van zichzelf wil ontdekken, voor wie bij zichzelf een klein komisch vlammetje voelt en voor wie droomt van het ontwikkelen van zijn/haar schrijftalent biedt het Klooster dit jaar de nieuwe cursus Cabaret voor beginners aan.

In een kleine groep werken we stapsgewijs in 6 weken naar een spetterende avond toe waarin jouw verhaal verteld wordt. Docent Caresse Donks neemt je mee in het ontwikkelen van je eigen materiaal en geeft handvatten hoe dat op een zo goed mogelijke manier te presenteren.

Of je nou komische liederen wil schrijven zoals Brigitte Kaandorp en Kees Torn dat doen. Of je je grappen net zo scherp wilt maken als Theo Maassen en Peter Pannekoek. Of dat je je maatschappijkritische kant naar voren wilt brengen zoals Freek de Jonge doet. Of wellicht houd je van de veelzijdigheid en ongeremdheid van Andre van Duin? Er is ruimte voor iedereen in deze cursus. 

Caresse Donks studeerde onder leiding van Minou Bosua (De Bloeiende Maagden) en Emiel de Jonge (cabaretgroep Schudden) in 2014 af aan De Koningstheateracademie – Bachelor of Cabaret.
Cabaretiers Pieter Derks, Leo Alkemade en Katinka Polderman gingen haar voor. Na haar minor acteren aan de Maggie Flanigan Studio in NYC is ze nu werkzaam als acteur, regisseur en schrijver bij verschillende theatergezelschappen. 

Ga met Caresse en een groep andere starters de uitdaging aan en meld je aan voor de cursus cabaret! 

Cursus informatie

Lesdag Woensdag
Lestijd 20.15-21.45 uur
Start 9 november 2022
Aantal lessen 6
Leeftijd Volwassenen
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Cabaret voor beginners Wo 9 nov. 2022 (20.15-21.45 uur) tot 21 jaar € 120,- (2 termijnen van € 60)
Cabaret voor beginners Wo 9 nov. 2022 (20.15-21.45 uur) vanaf 21 jaar € 150,- (2 termijnen van € 75)
Geen video gevonden.

Caresse Donks

  • Docent theater & musical