Bereikbaarheid

Het Klooster ligt op minder dan 10 minuten lopen van het NS station Woerden. Vanuit de uitgang aan de noordzijde van het station gaat u links af in de richting de fiets-/voetgangersbrug. U volgt de weg over de brug richting het centrum. U vindt Het Klooster aan de linkerzijde naast de kerk.

Parkeren

U kunt 7 dagen per week vanaf 18.30 uur gratis parkeren rondom Het Klooster. Daarvoor is het betaald parkeren. U dient bij het gebruik van de parkeerautomaat uw parkeertijd vooraf te bepalen.

Nieuw: Parkeergarage Defensie-eiland
De nieuwe parkeergarage op het Defensie-eiland met 80 overdekte parkeerplekken is een prima alternatief. De parkeergarage ligt op slechts 2 minuten loopafstand van Het Klooster. De parkeergarage is net als garage Castellum aan de Meulmansweg (5 minuten lopen) 24 uur per dag, zeven dagen in de week geopend.

Vanaf 18.00 uur geldt voor beide garages een voordelig avondtarief. Actuele informatie over parkeertarieven vindt u hier.

Pop-up theater in de TechnoHUB

Een aantal voorstellingen worden verplaatst van Het Klooster naar de TechnoHUB, daar kunnen we meer bezoekers blij maken met een avondje theater op gezonde afstand van 1,5 meter. Het adres van de TechnoHUB is; Industrieweg 2b, 3442 AE Woerden. Parkeren bij de TechnoHUB is gratis.