Vrienden zijn onmisbaar voor Het Klooster, want dankzij vrienden kunnen we bijzondere culturele projecten in Woerden realiseren.

Als theater en centrum voor de podiumkunsten bepaalt Het Klooster in belangrijke mate het beeld van de culturele activiteiten in de gemeente Woerden. Het markante gebouw waarin Het Klooster haar plek in het hart van Woerden heeft gevonden, biedt ruimte aan dans-, theater- en muzieklessen en voorstellingen van professionele gezelschappen en artiesten.

Zoals zoveel kunstinstellingen wil Het Klooster meer bieden dan met een “reguliere” begroting te realiseren valt. De Vrienden maken een deel daarvan mogelijk. Te denken valt aan bijzondere voorstellingen, zoals Theater Na de Dam, en extra mogelijkheden voor extra getalenteerde leerlingen, zoals Talent XL of You’ve got Talent. Nieuwe projecten zijn het Digital Arts MediaLab en de bestelauto voor instrumentenvervoer.


Word vriend:

  • je steunt het culturele belang in Woerden
  • je zorgt voor behoud van het theater
  • je ondersteunt het muziekonderwijs (ook op scholen)
  • je helpt bijzondere projecten mogelijk maken, zoals Theater Na De Dam of het speciale Talent XL programma

Voordelen voor vrienden

Vriend zijn van Het Klooster levert een aantal mooie voordelen op. Het Klooster stelt jouw vriendschap op prijs en daardoor: 

  • krijg je voorrang op de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen; je bestelt twee weken voor de reguliere kaartverkoop start al tickets. Reserveer ook nog eens de stoelen van je keuze! ( Maximaal 2 tickets per voorstelling per lidmaatschap) 
  • ontvang je een uitnodiging voor het Nieuwjaarsconcert in januari en voor de feestelijke presentatie van het nieuwe theaterprogramma
  • ontvang je meerdere keren per theaterseizoen een speciale nieuwsbrief met een speciale aanbieding of actie 
  • ontvang je een uitnodiging voor Klooster Talent XL presentaties, gratis 2 kaarten per voorstelling 

 


Word nu Vriend voor € 125,- per jaar en steun Het Klooster!

Voor € 125 ben je een jaar lang Vriend van Het Klooster en ontvang je deze mooie voordelen.

Wil je liever Supporter worden? Dat kan ook; voor € 45,- per jaar. Je ontvangt wel de nieuwsbrieven, een uitnodiging voor Klooster Talent XL presentaties (gratis 2 kaarten per voorstelling) maar profiteert niet van de andere voordelen.


Aanmeldformulier Vriend worden
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.