Het Klooster is een bijzondere plek in Woerden, waar theater, muziek, dans en kunst samenkomen. Jong en oud kunnen kennismaken met vele verschillende vormen van kunst en cultuur en hier actief aan deelnemen. Zoals zoveel kunstinstellingen wil Het Klooster meer bieden dan met een “reguliere” begroting te realiseren valt. De Vrienden maken een deel daarvan mogelijk!


Voordelen voor vrienden

  • heeft u voorrang op de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen; u bestelt twee weken voor de reguliere kaartverkoop al tickets voor de voorstelling van uw wens. Hiervoor reserveert Het Klooster 130 stoelen, als er meer aanvragen zijn worden deze via loting toegekend.*
  • Als Vriend bent u als eerste op de hoogte van nieuwtjes, extra voorstellingen.
  • U ontvangt gratis kaarten voor het Nieuwjaarsconcert.

*Zolang er Covid-19 beperkingen zijn in het aantal bezoekers wat Het Klooster mag ontvangen is er geen mogelijkheid om Vrienden voorrang te verlenen. 


Word nu Vriend voor slechts €125,- per jaar en ondersteun Het Klooster.

Voor € 125 bent u een jaar lang Vriend van Het Klooster en ontvangt u deze mooie voordelen. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december). Wilt u opzeggen? Doe dat dan voor 1 december. Wilt u liever Supporter worden? Dat kan ook; voor € 45 per jaar. U ontvangt wel de nieuwsbrieven, maar profiteert niet van de andere voordelen.

 

Aanmeldformulier Vriend of Supporter
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.