Dansproductie vanaf 16 jaar

Maak een unieke dansvoorstelling!

Cursus omschrijving

Binnen de 34 lessen van de Dansproductie werken we toe naar verschillende korte dansvoorstellingen waarin diverse stijlen aan bod komen. In de Dansproductie maken we een combinatie van verschillende dansstijlen waaronder modern en urban.  
Bij moderne dans besteden we veel aandacht aan techniek en het leggen van emotie in de dans. Bij Urban (o.a. streetdance, hiphop)  ligt het accent op kracht, energie en flow. Door te werken aan techniek, maar ook juist aan inleving, interpretatie en presentatie gaat dit verder dan een gewone dansles. Je leert een verhaal te vertellen met dans.
D
it seizoen gaan we in plaats van één les met z’n allen naar een dansvoorstelling kijken om ook te zien en te ervaren hoe is het als iemand anders een verhaal met dans vertelt. De ticketprijs van de voorstelling zit inbegrepen in de cursusprijs.

De dansproductie is speciaal voor cursisten met bovengemiddelde ambitie en nieuwsgierigheid. We vragen van alle deelnemers een actieve en betrokken houding. Deelname is op uitnodiging van de docent voor cursisten die hiernaast ook nog een andere dans- of musicalcursus volgen. 
Presentaties in het Theater: zaterdag/zondag 22/23 april 2023 en zaterdag 1 juli 2023. 

Deze cursus wordt verzorgd door Caty Wijmans, afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie Uitvoerend Dans. Na een aantal jaar zelf op de planken te hebben gestaan werkt ze nu voornamelijk als dansdocent en choreograaf voor verschillende (dans)scholen in de regio Utrecht.  

Kledingvoorschrift 
Kleding: lekker zittende kleding, waar je goed in kan bewegen, zoals een legging of sportbroek met een topje 
Schoenen: danssneakers of sportschoenen 

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.  

Cursus informatie

Lesdag Maandag
Lestijd 19.00-20.30 uur
Start 29 augustus 2022
Aantal lessen 34
Leeftijd vanaf 16 jaar
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Dansproductie vanaf 16 jaar Ma 29 aug. 2022 (19.00-20.30 uur) tot 21 jaar € 430,- (10 termijn van € 43)
Dansproductie vanaf 16 jaar Ma 29 aug. 2022 (19.00-20.30 uur) vanaf 21 jaar € 550,- (10 termijnen van € 55)
Geen video gevonden.

Caty Wijmans

  • Docent dans