Uit eten en lekker borrelen op (loop)afstand

Maak uw avond compleet en bezoek voorafgaand aan een theatervoorstelling één van de vele restaurants in Woerden om lekker een hapje te eten. Of ga na afloop heerlijk borrelen in de gezellige cafés. Wanneer u wilt dineren bij één van deze horecagelegenheden, geef dan bij uw reservering aan dat u een theatervoorstelling bezoekt, dan houdt men daar rekening mee.

Graag bevelen wij de volgende eet- en borrelgelegenheden aan.

 

 

 

 

Restaurants en cafés met wandelafstand vanaf Het Klooster

1. Bij Petrus -> 5 minuten
Sfeervol Grandcafé-Restaurant, gevestigd in de monumentale Kazerne aan het Kerkplein in hartje Woerden. Meer info. 

2. El Rey -> 5 minuten
Ontspannen genieten, 7 dagen per week samen eten & samen drinken. Meer info

3. Midas -> 8 minuten
Geniet bij Midas Woerden van saintly sandwiches, badass burgers, heavenly salads en fresh juices. Bij ons kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner! Meer info.

4. Grand Café Plein 7 -> 5 minuten
Bij Grand Café Plein 7 is het de hele dag door genieten in gezellige en ongedwongen sfeer. In ons monumentale pand aan het Kerkplein verrassen we u graag met onze goede koffie, een snelle of uitgebreide lunch, heerlijk 3-gangen diner, ‘gewoon’ een goede burger of gezellige borrel.
Meer info.

5. Café De Pompier -> 5 minuten
“Welkom in De Pompier met of zonder eigen lunch.” Café de Pompier is van oorsprong een klein bruin cafeetje, maar inmiddels hebben we er aan de voorkant een mooie glazen serre voor gebouwd en eind 2016 hebben we een keuken in de woning achter het café gerealiseerd, met als gevolg dat we nu een kleine kaart kunnen voeren. Meer info.

6. Breuren -> 5 minuten
Breuren is een buitengewoon Woerdens Stadscafè waar je de gehele dag binnen kunt lopen en genieten van uitgebreid tafelen, tot snelle stadshappen v.a. 10,- óf om gezellig te borrelen.
Breuren heeft het allemaal.
Meer info. 

7. Eetcafé Walzicht -> 2 minuten
Wij zijn ‘de buren’ van Het Klooster; een heerlijk laagdrempelig restaurant waar je avond echt goed van start gaat. Wij zorgen dat je voldaan en op tijd bij de voorstelling zit. Ook voor een afsluitend drankje ben je van harte welkom. Meer info.

8. Bistronoom -> 5 minuten 
Gastronomisch dineren in bistro-setting. Neem plaats in de kas vol groen, de warme woonkamer of het monumentale terras op het Kazerneplein. Elke dag open voor lunch, borrel & diner. Meer info

9. Stadshotel Woerden & Van Rossum -> 5 minuten
“Van Rossum laat je gelijk thuis voelen, “genereuze gastvrijheid” is de kern van dit prachtige rijksmonument. Een bijzondere plek waar je gebruik kunt maken zoals ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen en relaxen en waar je niet de deur uit hoeft om intens te kunnen genieten. Onder hetzelfde dak kun je namelijk ook blijven overnachten in een van de 25 luxe suites van het Van Rossum Stadshotel. Van Rossum werkt met vele producten van Van Rossum’s eigen boerderij. Meer info.

10. De Smaak van Vietnam -> 3 minuten
De Smaak van Vietnam is een authentiek restaurant dat bij zijn wortels blijft: geen westerse invloeden maar gewoon verse ingrediënten en veel groenten. Natuurlijk wordt dit allemaal alleen in plantaardige oliën bereid. Welkom! Meer info.

11. Banja -> 2 minuten
Bij Banja Gastvrij Genieten kunt u terecht voor diner. Wij serveren u overheerlijke gerechten van de Balkan. Meer info.

12. Gare Pompidou -> 2 minuten
Maak de heerlijkste culinaire reizen vanaf Gare Pompidou. Neem plaats in de sfeervolle restauratie in de stationshal. Werp een blik op de voormalige loketten waar nu de witte brigade de dienst uitmaakt in de keuken. Of loop direct door naar Perron 1 waar je zicht hebt op de bar beneden. Waar je ook zit, jouw culinaire reis begint bij Gare Pompidou. Meer info

13. ’t Zusje -> 2 minuten
Heerlijk ongedwongen en avondvullend bourgondisch genieten. Dat is een avond bij ’t Zusje. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze kleine gerechtjes, die je de hele avond kunt bestellen. Meer info

14. De Hall | burgerEI & zakenlui   -> 15 minuten
Restaurant De Hall | burgerEI & zakenlui ligt aan de rand van bedrijventerrein Middelland in Woerden. Kom wat lekkers uitzoeken uit het versloket tijdens de lunch, neem een snelle daghap vanaf 17 uur, geniet van mooie burgers en verrassende eiergerechten bij de a la carte menu’s of ga gezellig borrelen. Meer info