Samen musiceren: Klooster Big Band

Cursus omschrijving

De instrumentale bezetting van de Big Band bestaat uit alt-, tenor- en baritonsaxofoon, trompet, trombone, toetsen, bas, gitaar, drums en percussie. Het Big Band repertoire kent een enorme variatie aan stijlen, van traditionele jazz en swing tot latin, funk en zelfs pop en rockmuziek. Alle stijlen laten we voorbij komen.
Hou je van improviseren dan kan dat uiteraard in de big band maar het hoeft niet. Belangrijk is dat je voldoende leesvaardig bent om je partijen te kunnen spelen.

Kom eens naar ons luisteren en ervaar het enthousiasme van de band. Zowel muzikanten van Het Klooster als muzikanten van buiten Het Klooster zijn van harte welkom om mee te komen spelen.
De repetities zijn wekelijks op donderdagavond en de Big Band treedt regelmatig op, zowel binnen als buiten het Klooster.

NB: Speciaal tarief voor cursisten van Het Klooster die naast hun instrumentale les ook al in een ander ensemble/orkest van Het Klooster spelen of deelnemen aan Talent XL Muziek:     € 68,50 (tot 21 jaar) / € 87,50 (vanaf 21 jaar)

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 20.30-22.00 uur
Start 5 september 2024
Aantal lessen 36
Leeftijd Jongeren / Volwassenen
Niveau Gevorderd
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klooster Big Band tot 21 jaar met korting € 145,50 (3 termijnen van € 48,50)
Klooster Big Band tot 21 jaar normaal tarief € 291,- (6 termijnen van € 48,50)
Klooster Big Band vanaf 21 jaar met korting € 186,- (3 termijnen van € 62)
Klooster Big Band vanaf 21 jaar normaal tarief € 372,- (6 termijnen van € 62)
Geen video gevonden.

Casper Dik

  • Docent saxofoon