Samen musiceren: Klooster Jeugdorkest

Cursus omschrijving

Het Klooster Jeugdorkest is een orkest bestaande uit strijkers, blazers, ritme-sectie (bas en drums) en bij een verschillende stukken zang. Het repertoire is veelzijdig. Zo speelt het jeugdorkest popmuziek, filmmuziek, klassieke muziek en cross-overs tussen de verschillende genres. 

Voor het nieuwe seizoen staan al verschillende optredens gepland. Zo hebben we een decemberconcert en zullen we te horen zijn op de Graskaasdag.  
Naast deze optredens zijn we ook al hard aan het nadenken om in de loop van het seizoen het orkest weer op een verrassende plek te kunnen presenteren. 

De afgelopen jaren heeft het orkest diverse uitwisselingen gedaan in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken en Zweden maar ook een leuke dag uit in combinatie met optredens in de Efteling was onderdeel van deze projecten. 

Het orkest bestaat uit cursisten van Het Klooster, maar ook leerlingen van buiten Het Klooster zijn van harte welkom om mee te komen spelen.  
Vanaf je 4de jaar muziekles mag je meedoen in het Klooster Jeugdorkest! Weet je nog niet zeker of het orkest wat voor jou is? Graag nodigen we je uit om een keer mee te spelen en te ervaren of het wat voor je is! 

Het Klooster Jeugdorkest repeteert in seizoen 2024 – 2025 wekelijks op donderdag van 17.00 – 18.15 uur onder leiding van onze altijd enthousiaste dirigent en arrangeur Casper Dik! 

We gaan er weer iets bijzonder van maken! 

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 17.00-18.15 uur
Start 5 september 2024
Aantal lessen 36
Leeftijd 10-18 jaar
Niveau Vanaf 4e jaar les
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klooster Jeugdorkest met korting € 145,50 (3 termijnen van € 48,50)
Klooster Jeugdorkest normaal tarief € 291,- (6 termijnen van € 48,50)
Geen video gevonden.

Casper Dik

  • Docent saxofoon