Samen musiceren: Klooster Jeugdorkest

Cursus omschrijving

Het Klooster Jeugdorkest bestaat qua bezetting uit strijkers, blazers, ritme-sectie (bas en drums) en bij een aantal stukken zang. Het repertoire is veelzijdig. Zo speelt het jeugdorkest popmuziek, filmmuziek, klassieke muziek en cross-overs tussen de verschillende genres.

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer leuke projecten spelen! De afgelopen jaren heeft het orkest diverse uitwisselingen gedaan in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken en Zweden maar ook een leuke dag uit in combinatie met optredens in de Efteling was onderdeel van deze projecten.
We gaan er zeker weer iets bijzonder van maken!

Voor het nieuwe seizoen staan er al verschillende optredens gepland. Zo hebben we een decemberconcert, spelen we tijdens het Klooster Festival en zullen we te horen zijn op het Graskaas Festival.
Naast deze optredens zijn we ook al hard aan het nadenken om in de loop van het seizoen het orkest weer op een verrassende plek te kunnen presenteren.

Het orkest bestaat uit leerlingen van Het Klooster, maar ook leerlingen van buiten Het Klooster zijn van harte welkom om mee te komen spelen. Vanaf je 4de jaar muziekles mag je mee doen in het Klooster Jeugdorkest! Weet je nog niet zeker of het orkest wat voor jou is? Graag nodigen we je uit om een keer mee te spelen en te ervaren of het wat voor je is!

Het Klooster Jeugdorkest repeteert in seizoen 2022 – 2023 wekelijks op donderdag van 17.00 – 18.15 uur onder leiding van onze altijd enthousiaste dirigent en arrangeur Casper Dik!

Cursus informatie

Lesdag Donderdag
Lestijd 17.00-18.15 uur
Start 1 september 2022
Aantal lessen 36
Leeftijd 10-18 jaar
Niveau Vanaf 4e jaar les
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klooster Jeugdorkest met korting € 135,- (3 termijnen van € 45)
Klooster Jeugdorkest normaal tarief € 270,- (6 termijnen van € 45)
Geen video gevonden.

Casper Dik

  • Docent saxofoon