Samen musiceren: Bandles/Bandcoaching

Cursus omschrijving

Zing je of speel je een instrument en wil je graag samenspelen in een band? Of heb je al een band en wil je daarmee graag een volgende stap zetten in jullie ontwikkeling? Schrijf je dan nu in voor bandles!

In Het Klooster repeteren veel bands wekelijks of tweewekelijks in de oefenstudio’s op de Popzolder. Onder begeleiding van een ervaren docent met veel podiumervaring worden er nummers ingestudeerd en word je gecoacht in het samenspelen.

Er zijn bands in allerlei stijlen; van pop tot rock, van blues tot jazz en van soul en funk tot latin. Bands verschillen in bezetting, niveau en leeftijd. Bij inschrijving wordt hiermee rekening gehouden.
Gedurende het jaar zijn er een aantal momenten waarop de bands kunnen optreden, bijvoorbeeld bij presentaties in de theaterzaal, tijdens het jaarlijkse Popzolder Festival of op één van de podia in de stad.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde muziekstijl? Vermeld dat meteen op je inschrijfformulier. Geef ook alvast even aan op welke dagen/tijden je echt niet kunt repeteren. De bands repeteren wekelijks of om de week, repetities duren een uur.

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met Bram Knol, coördinator van de Popzolder: bram.knol@kloosterwoerden.nl
Het is ook mogelijk om als bestaande band gecoacht te worden door een ervaren popdocent. Neem in dat geval ook contact op voor de mogelijkheden.

 

Cursus informatie

Lesdag Op afspraak
Lestijd Op afspraak
Start September 24
Aantal lessen 15
Leeftijd Alle leeftijden
Niveau Vanaf 2e jaar / Gevorderd
Docent Diverse docenten
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Bandles/Bandcoaching tot 21 jaar met korting € 145,50 (3 termijnen van € 48,50)
Bandles/Bandcoaching tot 21 jaar normaal tarief € 291,- (6 termijnen van € 48,50)
Bandles/Bandcoaching vanaf 21 jaar met korting € 186,- (3 termijnen van € 62)
Bandles/Bandcoaching vanaf 21 jaar normaal tarief € 372,- (6 termijnen van € 62)
Geen video gevonden.
Docent informatie niet beschikbaar.