Steun de muziekinstrumentenbank van Het Klooster!

Help mee om structureel muziekonderwijs voor alle kinderen in Woerden mogelijk te maken

Speciaal voor gezinnen met een lager inkomen starten wij met een muziekinstrumentenbank. Via de muziekinstrumentenbank kunnen kinderen een instrument in bruikleen krijgen om deze te gebruiken in de muziekles en om thuis te oefenen. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen in onze regio hun muzikale talent kunnen ontwikkelen. Muziekinstrumenten, zeker nieuw,  kunnen erg duur zijn om aan te schaffen. Door een groot en gevarieerd aanbod muziekinstrumenten gratis beschikbaar te stellen, hopen wij een financiële drempel voor veel gezinnen weg te nemen. Zo maken we het voor zo veel mogelijk kinderen in Woerden en omstreken mogelijk om muzieklessen te kunnen volgen en te werken aan hun talent.


 

Hoe kun je ons hiermee helpen?

 

  1. Schenk een muziekinstrument

Heb je een muziekinstrument dat je niet meer gebruikt? Dan kun je deze schenken aan de muziekinstrumentenbank van Het Klooster. We zijn daar ontzettend blij mee! Via info@kloosterwoerden.nl kun je een afspraak maken om het instrument te doneren. Vertel ons in de mail wat voor instrument je wilt schenken en stuur alvast foto van het instrument.

*We zijn op zoek naar goed bruikbare muziekinstrumenten, is het instrument defect dan kunnen we het in de meeste gevallen helaas niet aannemen.

 

  1. Doneer via ‘Méér Muziek in de Klas’

Méér Muziek in de Klas is gestart met een actieve online publiekscampagne om muziekonderwijs voor álle basisschoolkinderen mogelijk te maken. Want het effect van muziek, het zelfvertrouwen, het plezier en de saamhorigheid zou ieder kind moeten bereiken.

In het hele land zijn hiervoor lokale muziekfondsen in het leven geroepen, ook voor regio Woerden. Door te doneren via https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/ en bij specifieke provincie of regio te kiezen voor Lokaal MuziekFonds Woerden kun je het muziekonderwijs voor kinderen in onze regio steunen. Dit geld zal ingezet worden om muziekinstrumenten aan te schaffen voor de muziekinstrumentenbank. 

 

Doneer via https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/steun-ons/

Geef je donatiebedrag en gegevens door via het formulier op deze website.

Selecteer bij specifieke provincie of regio voor Lokaal MuziekFonds Woerden: