Talent XL: Regionaal programma voor muziek-, dans- en theatertalent

Talentontwikkeling neemt bij Het Klooster een belangrijke plaats in. Al vele jaren hebben we een succesvol talentenprogramma op het gebied van muziek. 

 

Talent XL – Muziek biedt de deelnemers een uitgebreid pakket aan activiteiten waaronder  speciale presentaties binnen en buiten Het Klooster, correpetitie/repertoirestudie, samenspel in speciaal geformeerde ensembles en bands, workshops en masterclasses en speciale cursussen ter voorbereiding op een muziekvakstudie (muziektheorie en solfège).
Zowel voor als na de zomervakantie vinden speciale audities plaats om nieuwe deelnemers toe te laten tot het succesvolle talentenprogramma. Ook amateurmusici die geen les volgen bij Het Klooster kunnen na auditie deelnemen aan Talent XL Muziek.

> Kijk hier voor meer informatie over Talent XL Muziek en aanmelding voor de auditie.

 

Talent XL – Dans biedt onze danscursisten extra inspiratie en ontwikkelingsmogelijkheden door middel van bijvoorbeeld voorstellingsbezoek, workshops en masterclasses. Deelname aan deze extra activiteiten is op uitnodiging. Interesse? Informeer alvast bij je docent!

> Kijk hier voor meer informatie over Talent XL Dans.

 

Talent XL – Theater & Musical biedt onze theater- en musicalcursisten extra inspiratie en ontwikkelingsmogelijkheden door middel van bijvoorbeeld voorstellingsbezoek, workshops en masterclasses. Deelname aan deze extra activiteiten is op uitnodiging. Interesse? Informeer alvast bij je docent!

> Kijk hier meer informatie over Talent XL Theater & Musical.