> Voorstellingen & tickets


> Download het programmaboekje (PDF)

Het programmaboekje is gratis verkrijgbaar, je kunt deze ophalen bij de receptie van Het Klooster!


Een serie prachtige voorstellingen voor een vriendelijke prijs

Dit seizoen valt in alle genres erg veel moois te zien en te beleven. Ben je op zoek naar de mooiste klassieke concerten, meeslepende dansvoorstellingen of wil je je juist laten verrassen? Kies dan een serie. Dat maakt de keuze een stuk eenvoudiger! Onze programmeur heeft dit seizoen 3 fantastische series samengesteld. > Lees meer

Op de series zit een aantrekkelijke korting op het totaalbedrag, zodat je voordelig meerdere voorstellingen bij Het Klooster in jouw favoriete genre kunt bezoeken!


 

Uitgelicht voor dit theaterseizoen:

CABARET – Kom genieten van aanstormende cabarettalenten zoals Martijn Crins, Thjum Arts, Ramon Chartrer, n00b en Grof Geschud. Natuurlijk staan ook gevestigde namen als Stefano Keizers en Martijn Kardol in het programma en Erik van Muiswinkel, Lenette van Dongen en Dolf Jansen try – outen  graag weer in Woerden.

TONEEL – Liefhebbers van toneel kunnen uitkijken naar de toneelcomedy Adam & Eva 2.0 met acteurs echtpaar Han Oldigs en Ellen Pieters en Vader & Zoon: 20 jaar later van vader Joop en zoon Mads Wittermans. Acteurs Soy Kroon (de Passion) speelt “Nu ik je Zie” en Benja Bruining gaat voor het eerst solo op toneel met “een leven”. Theatergezelschappen gezelschappen Mug met de Gouden Tand en Veenfabriek spelen hun nieuwe producties.

DANS – Ook dit seizoen hebben we – niet te missen – dansvoorstellingen met Danstheater AYA, Duda Paiva & Rockaz Company, SHIFFT & Jasper van Luijk en meer!

MUZIEK – In ons muziekprogramma hebben we voor het eerst een speciale reeks klassieke voorstellingen in de Lutherse kerk met o.a. Lisa Jacobs, de finalisten van het Liszt Concours en Cello Octet Amsterdam speelt de, inmiddels klassieker, SGT. Pepper’s Lonely Cello Band.  Daarnaast hebben we een mooie mix van lichte muziek en fantastische bands als nieuwkomer oa Jim van der Zee. Bauke Bakker & The Soul Cages, spelen een tribute to Sting and the Police,  verder komen het veelbelovende duo Beth & Flo, Flip Noorman, Spinvis & Saartje van Camp, Esther Groeneberg en vele anderen. De Meiden van Toen Leven nu! staan garant voor een heerlijke Ladiesnight.

FAMILIE – Voor wie graag op stap wil met de (klein)kinderen is er dit jaar een prachtig palet familievoorstellingen zoals, maar niet beperkt tot, Tosca Menten in de kinderboekenweek, Superjuffie en Tuimel & Bounce.

ACTUALITEIT – Actualiteit en politiek worden vertegenwoordigd door De Kiesmannen en Waldemar Torenstra en Astrid van Eck spelen Momentum, een stuk rond politiek en machtspelletjes.

BREEK DE WEEK – Breek de Week keert maandelijks terug op woensdag met aanstormend talent cabaret en muziek, waarbij je vooraf in de Klooster gangen kan aanschuiven voor een heerlijk menu van de Chef van De Hall: lekker eten en theater, een win – win situatie midden in de week.

 

Kortom, genoeg te beleven dit theaterseizoen bij Het Klooster. We zien je graag!