Kaartverkoop

Kaarten kopen kan via deze website, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de Wilhelminaweg 77 te Woerden. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

NIEUW: Kies zelf uw stoelnummer en e-tickets
Het mogelijk om tijdens het bestelproces zelf uw stoelnummers te kiezen. Tijdens het online bestellen kunt kiezen voor e-tickets. Wanneer u hiervoor kiest krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd en kunt u ze zelf printen of aan de voorstellingsbegeleider laten zien bij de ingang van de zaal. Wilt u de tickets per post opgestuurd krijgen, dan kiest u daarvoor, u betaalt dan per ingang van seizoen 2016-2017 € 1,50 aan verzendkosten. 

Verkoop 2017-2018: Abonnementen
Op woensdag 10 mei 2017 startte om 9.00 uur de abonnementsverkoop van theaterkaarten. Bij Het Klooster stelt u zelf uw abonnement samen. De voorwaarde voor een abonnement is dat u minimaal 3 voorstellingen kiest. De prijs van uw abonnement is de totaalprijs van uw theaterkaarten. U betaalt via iDeal. De startdatum van de abonnementsverkoop in 2018 is nog niet bekend. 

Als eerste bestellen?
Leden van de Vereniging Vrienden van Het Klooster hebben een streepje voor. Als Vriend mochten met hun inlogcode al vanaf de vriendenavond op woensdag 19 april 2017 hun theaterabonnement bestellen.

Losse kaarten
Kaarten kopen kan gedurende het hele seizoen. De losse kaartverkoop startte op woensdag 31 mei 2017 vanaf 9.00 uur. De startdatum van de losse verkoop in 2018 is nog niet bekend. 

Bijzonderheden
Gehandicapt, slechthorend of andere bijzonderheden?
We hebben in onze zaal een ringleiding en speciale rolstoelplaatsen. Neemt gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Foyer
De foyer is geopend vanaf een half uur voor de voorstelling tot een uur na afloop. Bij de meeste (professionele) voorstellingen is een gratis drankje in de pauze inbegrepen. Op uw toegangskaart staat vermeld “incl 1 consumptie”. Mocht een voorstelling geen pauze hebben, dan kunt u na afloop uw consumptie bestellen. Bij de jeugdvoorstellingen wordt een glas limonade voor de kinderen geschonken. Bij jeugd- & familievoorstellingen zijn andere drankjes niet bij de toegangsprijs inbegrepen. Bij een aantal speciale evenementen (zoals NachtKlooster, Super Sundays en Literaire cafés) is de toegangsprijs exclusief consumptie.

In het gehele gebouw geldt een volledig rookverbod.

Foyer

Voorwaarden

Theater Het Klooster is lid van de VSCD (Vereniging Schouwburgen en Concertgebouwdirecties) en volgt de Algemene Bezoekersvoorwaarden. Klik hier om de voorwaarden te downloaden. U kunt de voorwaarden ook telefonisch of per e-mail opvragen via ons kantoor.