Kaartverkoop

Kaarten kopen kan via deze website, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de Wilhelminaweg 77 te Woerden. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Kies zelf uw stoelnummer en e-tickets
Het mogelijk om tijdens het bestelproces zelf uw stoelnummers te kiezen. Tijdens het online bestellen kunt kiezen voor e-tickets. Wanneer u hiervoor kiest krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd en kunt u ze zelf printen of aan de voorstellingsbegeleider laten zien bij de ingang van de zaal. Wilt u de tickets per post opgestuurd krijgen, dan kiest u daarvoor, u betaalt dan per ingang van seizoen 2016-2017 € 1,50 aan verzendkosten. 

Voorverkoop 2018-2019
Boekt u 3 of meer verschillende voorstellingen? Dan heeft u voorrang op de losse kaartverkoop en kunt u al vanaf dinsdag 15 mei, 9.00 uur theaterkaarten kopen via de website of aan de kassa.

Losse kaarten kopen
Wilt u minder dan drie voorstellingen kaarten kopen? Dat kan vanaf dinsdag 29 mei, 9.00 uur.

Als eerste bestellen?
Leden van de Vereniging Vrienden van Het Klooster hebben een streepje voor. Als Vriend mag u met uw inlogcode al vanaf de vriendenavond op dinsdag 24 april uw theaterabonnement bestellen via kloosterwoerden.nl.

Scholieren en Studenten Last Minute voor € 12,50 
Scholieren en studenten tot 30 jaar kunnen op de dag zelf voor € 12,50 naar een voorstelling of concert (inclusief drankje). Last Minute Kortingskaarten zijn alleen op de dag van het concert of voorstelling zelf te reserveren bij de kassa of telefonisch via 0348- 423066. Bij het betalen van de kaarten aan de kassa dient een geldige schoolpas of collegekaart getoond te worden.

Annuleringsregeling:

In een uitzonderlijke situatie of in geval van overmacht, kunt u uw kaart(en) tot op de dag van de voorstelling tot uiterlijk 17.00 uur bij de kassa omruilen voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Voor deze service wordt € 2,50 per transactie in rekening gebracht.

Bijzonderheden
Gehandicapt, slechthorend of andere bijzonderheden?
We hebben in onze zaal een ringleiding en speciale rolstoelplaatsen. Neemt gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Foyer
De foyer is geopend vanaf een half uur voor de voorstelling tot een uur na afloop. Bij de meeste (professionele) voorstellingen is een gratis drankje in de pauze inbegrepen. Op uw toegangskaart staat vermeld “incl 1 consumptie”. Mocht een voorstelling geen pauze hebben, dan kunt u na afloop uw consumptie bestellen. Bij de jeugdvoorstellingen wordt een glas limonade voor de kinderen geschonken. Bij jeugd- & familievoorstellingen zijn andere drankjes niet bij de toegangsprijs inbegrepen. Bij een aantal speciale evenementen (zoals NachtKlooster, Super Sundays en Literaire cafés) is de toegangsprijs exclusief consumptie.

In het gehele gebouw geldt een volledig rookverbod.

Foyer

Voorwaarden

Theater Het Klooster is lid van de VSCD (Vereniging Schouwburgen en Concertgebouwdirecties) en volgt de Algemene Bezoekersvoorwaarden. Klik hier om de voorwaarden te downloaden. U kunt de voorwaarden ook telefonisch of per e-mail opvragen via ons kantoor.