Kaartverkoop

Verkoop theaterkaarten
Kaarten kopen kan 24/7 op de website kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348 – 42 30 66 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Verkoop 2020-2021
Het nieuwe en aangepaste theaterprogramma 2020-2021 gaat op maandag 6 juli om 12.00 uur online via kloosterwoerden.nl in de verkoop. Dit nieuwe en aangepaste theaterprogramma loopt van september tot december 2020. Deze nieuwe voorstellingen zijn allemaal aangepast aan de huidige coronamaatregelen en 1,5 meter afstand, zodat iedereen veilig naar het theater kan. 

Er zijn per voorstelling 45 plaatsen beschikbaar, dat is niet veel, dus ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Wel worden een behoorlijk aantal voorstellingen twee keer per avond gespeeld. Mocht u achter het net vissen, geen zorg. Er komen gedurende het seizoen steeds nieuwe voorstellingen bij. En er wordt ook gewerkt met een digitale wachtlijst, zodat mensen die zich hierop laten plaatsen bericht krijgen zodra er plekken vrijkomen, bijvoorbeeld bij een bijgeboekte voorstelling of versoepeling in de coronamaatregelen.

Doordat in verband met de maatregelen de foyer helaas gesloten moet blijven, worden de voorstellingen zonder pauze gespeeld. Om uw ‘avondje uit’ toch compleet te maken, krijgt u voor aanvang een gratis drankje aangeboden dat mee de zaal in mag.

Scholieren en Studenten Last Minute voor € 12,50 
Scholieren en studenten tot 30 jaar kunnen op de dag zelf voor € 12,50 naar een voorstelling of concert (inclusief drankje). Last Minute Kortingskaarten zijn alleen op de dag van het concert of voorstelling zelf te reserveren bij de kassa of telefonisch via 0348- 423066. Bij het betalen van de kaarten aan de kassa dient een geldige schoolpas of collegekaart getoond te worden.

Kom op tijd
Laatkomers lopen het risico niet meer toegelaten te worden tot de voorstelling. Omdat het storend kan zijn voor zowel bezoekers aan een concert of voorstelling als voor het theater- of muziekgezelschap, geldt dat laatkomers alléén worden toegelaten als het optredende gezelschap hier geen bezwaar tegen heeft en als er gemakkelijk bereikbare (en onbezette) stoelen zijn. Restitutie is in dit geval niet mogelijk. 

Coulanceregeling i.v.m. overmacht:
In een uitzonderlijke situatie of in geval van overmacht, kunt u uw kaart(en) tot één werkdag voor de voorstelling aan de kassa omruilen voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Voor deze service wordt € 2,50 per kaart in rekening gebracht.

Bijzonderheden
Gehandicapt, slechthorend of andere bijzonderheden?
We hebben in onze zaal een ringleiding en speciale rolstoelplaatsen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Foyer
De foyer is geopend vanaf een half uur voor de voorstelling tot een uur na afloop. Bij de meeste (professionele) voorstellingen is een gratis drankje in de pauze inbegrepen. Op uw toegangskaart staat vermeld “incl 1 consumptie”. Mocht een voorstelling geen pauze hebben, dan kunt u na afloop uw consumptie bestellen. Bij de jeugdvoorstellingen wordt een glas limonade voor de kinderen geschonken. Bij jeugd- & familievoorstellingen zijn andere drankjes niet bij de toegangsprijs inbegrepen. Bij een aantal speciale evenementen (zoals NachtKlooster, Super Sundays en Literaire cafés) is de toegangsprijs exclusief consumptie.

In het gehele gebouw geldt een volledig rookverbod.

Foyer

Voorwaarden

Theater Het Klooster is lid van de VSCD (Vereniging Schouwburgen en Concertgebouwdirecties) en volgt de Algemene Bezoekersvoorwaarden. Klik hier om de voorwaarden te downloaden. U kunt de voorwaarden ook telefonisch of per e-mail opvragen via ons kantoor.