Het Klooster is een bijzondere plek in Woerden, waar theater, muziek, dans en kunst samenkomen. Jong en oud kunnen kennismaken met vele verschillende vormen van kunst en cultuur en hier actief aan deelnemen.

Zoals zoveel kunstinstellingen wil Het Klooster meer bieden dan met een “reguliere” begroting te realiseren valt. De Vrienden maken een deel daarvan mogelijk.

Te denken valt aan bijzondere voorstellingen, zoals Het Klooster Festival, en extra mogelijkheden voor extra getalenteerde leerlingen, zoals Talent XL of You’ve got Talent. Nieuwe projecten zijn het Digital Art Lab (elektronisch gemaakte muziek) en de bestelauto voor instrumentenvervoer.

 

Vriend voordelen

Vriend zijn van Het Klooster levert een aantal mooie voordelen op. Het Klooster stelt uw vriendschap op prijs en daardoor:

  • heeft u voorrang op de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen; u bestelt twee weken voor de reguliere kaartverkoop al tickets voor de voorstelling van uw wens. Reserveer ook nog eens de stoelen van uw keuze!
  • ontvangt u een uitnodiging voor het Nieuwjaarsconcert in januari en voor de feestelijke presentatie van de seizoensbrochure;
  • ontvangt u drie keer per jaar een speciale nieuwsbrief met een speciale aanbieding of actie;

Tarieven

Voor € 125 bent u een jaar lang Vriend van Het Klooster en ontvangt u deze mooie voordelen. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december). Wilt u opzeggen? Doe dat dan voor 1 december.

Wilt u liever Supporter worden? Dat kan ook; voor € 45 per jaar. U ontvangt wel de nieuwsbrieven, maar profiteert niet van de andere voordelen.

 

Word nu Vriend van Het Klooster!