Zomerworkshops: maak je eigen musical!

Hou jij van musicals? En wil je in de vakantie aan de slag op een creatieve en actieve manier? Doe dan mee met een van onze gave musicalworkshops deze zomer! Tijdens deze workshops ga je aan de slag met docenten toneel, dans en zang om samen een musical te maken. De workshops sluiten we af met een voorstelling in ons theater. Als de RIVM-maatregelen het toelaten kan er zelfs wat publiek in de zaal meegenieten van de voorstelling. Tijdens de workshops wordt er gezorgd voor eten en drinken.

 

Welke zomerworkshop kies jij?


Mini-musical: Diep in de zee

Kinderen groep 5 t/m 8

We gaan in één dag een nieuwe mini-musical maken in het thema: “Diep in de zee”. Denk daarbij aan onderwaterscenes, dansjes met zeedieren en spetterende liedjes.

Maandag 19 juli


Mini-musical: Sound of Music

Kinderen groep 5 t/m 8

We gaan in één dag een nieuwe mini-musical maken in het thema: “Sound of Music”. Deze wereldberoemde musical met bekende liedjes is de inspiratie voor ons optreden. Jullie veranderen al zingend, dansend en spelend in kinderen van de familie Von Trapp.

Donderdag 22 juli


Zomer-Musical: The Greatest Showman

Jongeren vanaf 12 jaar

In deze musical 2 daagse ga je onder leiding van een dans-, zang- en theater-docent je laten inspireren door de musicalfilm The Greatest Showman. Een verhaal over dromen die pas gerealiseerd kunnen worden wanneer ze een podium krijgen. Aan het eind van deze 2 dagen monteren we het materiaal dat we gemaakt hebben tot een korte musicalpresentatie en kan iedere deelnemer stralen in het professionele theaterlicht. Wie heeft er zin om deze uitdaging met ons aan te gaan?

Dinsdag 20 & woensdag 21 juli