Klassiek Ballet groep 5/6

Klassieke balletlessen voor kinderen van 8 t/m 10 jaar

Cursus omschrijving

Deze cursus is voor kinderen die het fijn vinden om met veel dansplezier en toewijding aan het werk te gaan met de techniek van het klassieke ballet.

In deze cursus breiden we de training van de basiselementen van het klassieke ballet verder uit.
Door middel van speelse, maar gerichte oefeningen ontwikkelt het kind coördinatie, motorische vaardigheden, evenwichtsgevoel, muzikaliteit en en discipline. Binnen de les is er ook ruimte voor de eigen creativiteit die wordt geprikkeld door opdrachten en dansthema’s.
Er wordt tijdens de lessen ook toegewerkt naar de danspresentaties op zaterdag 21 en/of zondag 22 juni 2025 in het Theater.

De lessen Klassiek Ballet worden gegeven door Emma Kern, een jonge, enthousiaste en zeer getalenteerde balletdocente die een internationale balletopleiding heeft gevolgd aan de Northern Ballet School in Manchester en aan het American Ballet Theatre in New York.
Naast aandacht voor een goede ballettechniek staat het plezier in het dansen centraal in haar lessen.

Kledingvoorschrift
Bij de balletlessen werken wij met voorgeschreven kleding per groep. De kleding is verkrijgbaar bij de docent. Voor meer informatie hierover, stuur een e-mail naar: emma.kern@kloosterwoerden.nl

Ballet is méér dan alleen dans!

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musicalcursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster! De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

Cursus informatie

Lesdag Dinsdag
Lestijd 17.00-18.00 uur
Start 17 september 2024
Aantal lessen 34
Leeftijd groep 5/6
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Klassiek Ballet groep 5/6 Di 17 sep. 2024 (17.00-18.00 uur) € 349,- (10 termijnen van € 34,90)

Emma Kern

  • Docent dans