Modern / Urban groep 6/7/8

Cursus omschrijving

In de cursus Modern / Urban maak je kennis met verschillende moderne en urban dansstijlen (o.a. streetdance, hiphop). Je leert de techniek van die dansstijlen, maar gaat ook aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans, de kracht die je nodig hebt om te dansen, de dynamische energie die een dans interessant maakt en de flow die de urban dansstijlen typeert.
Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!
Er wordt tijdens de lessen ook toegewerkt naar de danspresentaties op zaterdag 15 juni 2024 in het Theater.

Deze cursus wordt verzorgd door Sharona Raghoenandan, afgestudeerd aan de Albeda Dans College Uitvoerend Dans. Sindsdien heeft zij verschillende ervaringen opgedaan als zowel danseres, choreograaf en als dans docent. Ze werkt nu als dansdocent en choreografe voor verschillende dans-scholen en producties in Nederland. 

Kledingvoorschrift
Kleding: legging of sportbroek met een t-shirt of hemdje
Schoenen: danssneakers of gymschoenen met een harde zool

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musical cursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster. De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 15.30-16.30 uur
Start 15 september 2023
Aantal lessen 34
Leeftijd groep 6/7/8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Modern / Urban groep 6/7/8 Vr 15 sep. 2023 (15.30-16.30 uur) € 330,- (10 termijnen van € 33)
Geen video gevonden.

Sharona Raghoenandan

  • Docent Dans