Urban Pop groep 6/7/8

Urban Pop lessen voor kinderen van 9 t/m 12 jaar , met (enige) danservaring

 

Cursus omschrijving

Deze cursus is voor kinderen die het fijn vinden om met plezier en toewijding te werken aan hun techniek en performance binnen de verschillende dansstijlen van Urban Pop.

In de cursus Urban pop maak je kennis met verschillende dansstijlen die gecombineerd worden. Je leert de techniek van verschillende dansstijlen zoals jazz, show, commercial en hip hop. Al die verschillende dansstijlen worden samengebracht met performen.
Je gaat aan de slag met de emoties die je kan vertellen in een dans, de kracht die je nodig hebt om te dansen, de dynamische energie die een dans interessant maakt en de flow die de urban dansstijlen typeert. In deze les is werk je extra aan het “hoe presenteer je jezelf op een podium”. Daarbij komt ook een stukje persoonlijke ontwikkeling bij kijken. 

Iedereen is welkom, ongeacht welke dansachtergrond of ervaring je hebt. Wil je lekker dansen, kennismaken met verschillende stijlen, meer leren op het gebied van dans en ook gewoon plezier hebben? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!  

Deze cursus wordt verzorgd door Sharona Raghoenandan:
Zij afgestudeerd aan het Albeda Dans College richting Uitvoerend Dans. Sindsdien heeft zij verschillende ervaringen opgedaan als zowel danseres, choreograaf en als dans docent. Ze werkt nu als dansdocent en choreografe voor verschillende dans-scholen en producties in Nederland. 

Kledingvoorschrift
Kleding: legging of sportbroek met een t-shirt of hemdje
Schoenen: danssneakers of gymschoenen met een harde zool

“Laat muziek en dans je meenemen in een wereld vol zelfvertrouwen”

Korting bij danscursussen: Bij alle danscursussen van meer dan 15 lessen geldt een korting van 50% voor cursisten die ook een andere dans- of musical cursus van meer dan 15 lessen volgen bij Het Klooster. De korting wordt gegeven op het laagste tarief.

Cursus informatie

Lesdag Vrijdag
Lestijd 15.15-16.15 uur
Start 6 september 2024
Aantal lessen 34
Leeftijd groep 6/7/8
Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Urban Pop groep 6/7/8 Vr 6 sep. 2024 (15.15-16.15 uur) € 349,- (10 termijnen van € 34,90)
Geen video gevonden.

Sharona Raghoenandan

  • Docent Dans