Keyboards

Cursus omschrijving

In de moderne muziek is het gebruik van keyboards en synthesizers niet meer weg te denken. Vooral de grote DJ’s /producers maken er veel gebruik van. Ook het werken met geluiden uit een computer/laptop (plugins/softsynths) wordt veel gedaan tegenwoordig. Daarnaast is er ook een hele duidelijke trend van oude ‘vintage’ synthesizers die weer helemaal in worden. 

Bij Het Klooster kun je les krijgen op alle soorten keyboards en synthesizers. De lessen worden verzorgd door pianist/toetsenist Anton de Bruin of Jan Geijtenbeek. Anton en Jan zijn actief in verschillende bands, waarmee ze optreden op alle grote muziekfestivals in Nederland. 

Als kind beginnen met keyboard spelen is superleuk omdat je in je eentje een hele band kan nadoen met veel verschillende geluiden. Maar of je nu een absolute beginner bent of al veel ervaring hebt, samen met de docent ga je op zoek naar wat jij nog verder kunt en wilt leren. Van het allereerste begin van noten lezen en akkoorden spelen tot complexe jazzimprovisaties en gebruik van elektronica. 

Naast de keyboardlessen kunnen cursisten ervaring opdoen met samenspelen door deel te nemen aan: 

– Bandles 
– Bandprojecten 
– Jamsessies 

Lesvormen en lesdag/lestijd 

Voor alle instrumentale lessen en zanglessen kan er gekozen worden uit verschillende lesvormen. 

Het overzicht van de lesvormen en de bijbehorende cursusprijzen staat onder het tabblad Tarieven. De kosten van een eventuele proefles vervallen als na de proefles vervolglessen worden afgenomen.  

De kennismakingscursus bestaat uit 10 groepslessen van 30 minuten met 3 cursisten òf 8 groepslessen van 30 minuten met 2 cursisten òf 5 individuele lessen van 30 minuten. 
De groepsles bestaat uit 36 wekelijkse lessen van 30 tot 60 minuten met 2 tot 4 cursisten. 
De individuele lessen vinden meestal wekelijks of om de week plaats. 

De lessen starten vanaf maandag 26 augustus 2024, maar na overleg kun je ook beginnen op een later moment in het seizoen. 

Afspraken over de lesdag/lestijd worden door de docent en de cursist/ouder in onderling overleg gemaakt. De docent neemt hierover na aanmelding contact met u op. Bij de proefles en de kennismakingscursus kan gebruik gemaakt worden van een muziekinstrument van Het Klooster en hoeft dus nog geen eigen instrument te worden gehuurd of gekocht. 

 

 

Korting:
Cursus Specificatie Prijs
Proefles 1 x 30 min. tot 21 jaar € 10,-
Kennismakingscursus (zie info) tot 21 jaar € 159,- (3 termijnen van € 53)
Groepsles 36 lessen (zie info) tot 21 jaar € 750,- (10 termijnen van € 75)
Individuele les 9 x 30 min. tot 21 jaar € 336,- (3 termijnen van € 112)
Individuele les 18 x 30 min. tot 21 jaar € 660,- (10 termijnen van € 66 of 5 termijnen van € 132)
Individuele les 18 x 45 min. tot 21 jaar € 970,- (10 termijnen van € 97 of 5 termijnen van € 194)
Individuele les 36 x 30 min. tot 21 jaar € 1290,- (10 termijnen van € 129)
Geen video gevonden.

Anton de Bruin

  • Pianodocent